Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Hvorfor velge oss?

Garderobe, skyvedører, garderobe, garderobemannen

SKREDDERSYDD OG MÅLTILPASSET

Garderobe-Mannen er ledende leverandør av skyvedører og innredningsløsninger i Skandinavia.
Uansett hva slags garderobe du er på jakt etter, enten det er en walk-in closet eller bare en enkel skyvedørsløsning lager vi alt på dine mål. Vi kaller det skreddersøm. Anbefalt minimumsbredde på en skyvedør er 1 meter, da smalere løsninger reduserer tilgjengeligheten. Utover dette kan du selv bestemme bredde og høyde på skyvedørsgarderoben (maks 5 meter høyde). Vi har også standarddører og standard innredningspakker med faste mål til fast lavpris – dersom du ikke har behov for en skreddersydd løsning.

Garderobe, skyvedører, garderobe, garderobemannen

DESIGN

Vi har mange valgmuligheter når det kommer til design på dine skyvedørsfronter. Du får mange ulike profiler i forskjellige farger. Vi har også et stort utvalg av skyvedørsfronter i tredekor, glass og speil og forskjellig designdekor, også med flere dekormuligheter. Vårt store utvalg gjør at du kan sette ditt eget personlige preg på skyvedørene. Velger du dekormuligheter som sprosser, signaturfelt eller rosefelt kommer du garantert til å få en skyvedørsgarderobe du kommer til å trives med i mange år.

Garderobe, skyvedører, garderobe, garderobemannen

TILPASSET DITT BUDSJETT

Å velge riktig garderobe til rett pris kan ofte være en utfordring. Derfor har vi skyvedørsfronter og innredning i alle prisklasser. Fra den enkleste Stompadøren med hvit plate til den eksklusive Presidentdøren med med et stort utvalg av dekormuligheter. Når det gjelder innredninger har vi alt fra de enkleste tråkurvløsninger til den flotteste walk in garderoben.
Ditt budsjett og smak bestemmer hvilken kombinasjon og materialer som er mulig. Prat med en av våre salgskonsulenter for en kostnadsfri konsultasjon. Salgskonsulenten hjelper deg med tips og råd utfra ditt busjett og dine ønsker.

Garderobe, skyvedører, garderobe, garderobemannen

LIVSTIDSGARANTI

En garderobe skal vare i mange år. Derfor har vi livstidsgaranti på våre hjulsystem. Garantien gjelder selvfølgelig for den nye eieren også hvis du selger huset eller leiligheten din. Dette er for å gi deg som kunde en ekstra trygghet når du velger oss. Vi garanterer kvalitet.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

MONTERING

Hvis du ikke kan eller ikke vil montere selv, er det hjelp å få. Garderobe-Mannen monterer din skyvedørsgarderobe med profesjonelle montører. En praktisk og tidsbesparende måte å få din skyvedørsgarderobe montert og plassert der du vil ha den, klar til bruk. Vi gjør garderobekjøpet enkelt for deg og leverer alt fra A til Å.

Hva mener våre kunder?

Garderobemannen hjalp oss med å tegne garderoben som møtte alle våre behov og passet vårt budsjett. I tillegg ble alt levert og montert som avtalt. Vi fikk det akkurat som vi ville! Frontene var kjempefine og skapene var romslige med praktisk innredning.

garderobemannen
Familien Stene

Vi fikk utrolig god hjelp av Garderobemannen til alt fra planlegging og utforming til montering. Alt ble akkurat som jeg ville! Vi har nå en stor garderobe der plass utnyttes maksimalt. Skyvedørene er helt perfekte, og det er herlig å kunne gjemme rotet bak dørene.

garderobemannen
Sarah Nordby Humlekjerr

Vi trengte 4 ulike garderobeløsninger og fikk masse god hjelp av selgeren hos Garderobemannen. Vi forklarte hva vi ønsket oss, og hun kom med gode forslag og råd. Vi ble så fornøyde med resultatet! Vi fikk akkurat det vi ønsket oss og jeg fikk inn litt farger i interiøret.

garderobemannen
Elisabeth og Rino

Skreddersydde løsninger

Garderobe-Mannen er Norges ledende leverandør av måltilpassede skyvedørsgarderober.

Passer ditt budsjett

Vi har skyvedører og innredning i alle prisklasser. Ditt budsjett og smak bestemmer hvilken kombinasjon og materialer som er mulig.

Livstidsgaranti

Vi har livstidsgaranti på våre hjulsystem. Dette er for å gi deg som kunde en ekstra trygghet når du velger oss. Vi garanterer kvalitet.

Montering

Ønsker du full leveranse fra oss tilbyr vi også montering.