Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

UTEN FORSKUDDSBETALING

VI FORTSETTER DE GODE PRISENE VÅRE

Frem til onsdag 31. januar kan du dra nytte av vårt januarsalg! Bestill nå og få 60% rabatt på våre mest populære skyvedørsfronter – President, Vega og Venus. Prisene er ikke bare konkurransedyktige, men 20-40% lavere enn andre leverandører. Vi har kuttet kostnader for å sikre at våre kunder får førsteklasses kvalitet til en uslåelig pris. Våre skyvedørsfronter er ikke bare en økonomisk, men også en estetisk investering.

Ved å investere i våre innredningsløsninger i kombinasjon med våre skyvedørsfronter, sikrer du deg ikke bare et kvalitetsprodukt, men også en praktisk og økonomisk gunstig totalløsning. Vi har gjennomført kostnadseffektive tiltak for å tilby førsteklasses produkter til priser som skiller seg betydelig ut fra andre alternativer på markedet. Spør oss gjerne om detaljene bak våre gode løsninger og konkurransedyktige priser – vi står klare til å dele vår ekspertise med deg.

Vi skreddersyr, med våre produkter, din garderobeløsning og tilbyr en imponerende kvalitet til fornuftige priser. Våre erfarne salgskonsulenter står klare til å veilede deg gjennom vårt utvalg av skyvedørsfronter og innovative innredningsløsninger. Kanskje drømmer du om en elegant walk-in-løsning? Vi tar hånd om detaljene, slik at du bare trenger å fokusere på hvordan du vil ha det. Bestill en gratis og uforpliktende tegnetime med oss i dag!

Bestill innen 31. januar for henting i mars 2024. Du trenger kun å betale 10% forskudd, resten betales ved mottak av varene. Kontakt våre dedikerte salgskonsulenter for ytterligere informasjon. Vi ser frem til din henvendelse!

MONA INNREDNING
Vi har veldig gode priser på all innredning, så sjekk ut våre priser samtidig.

FRAKT/MONTERING
Vi frakter hjem til deg over hele Norge.
Rundt våre lager, så tilbyr vi frakt og montering av våre profesjonelle montører. Enkelt og greit.

Tegn din drømmegarderobe! Book tegnetime nå eller tegn selv her

*Det er ikke rabatt på en liten del av vårt sortiment som CM-fronter, sprosser, signaturfelt, fasettspeil og høydetillegg (over høyde 250 cm).

BOOK DIGITAL TEGNETIME

       

BOOK TEGNETIME I SHOWROOM
Vi tilbyr digital tegnetime i tillegg til tegnetime i showroom. Du velger selv hva som passer for deg!

Nå kan du via vår digitale løsning designe garderoben din hjemmefra. Book digital tegnetime her, så blir du kontaktet av en salgskonsulent, som sammen med deg via video-link, tegner garderobeløsningen slik du vil ha den. Underveis i  tegnetimen vil du se 3D tegning av garderoben din.

Du kan også bestille tegnetime i showroom og sammen med en salgskonsulent designe din garderobe i et av våre showroom. Trenger du inspirasjon kan du ta en kikk på våre utstillinger og tilgjengelige materialprøver.

Vi beregner ca 50 minutter pr. tegnetime.
Husk å ha målene til garderoben klare før tegnetimen starter. Se veiledning her.

Ønsker du å tegne din nye garderobe selv?

TEGN SELV HER
Digital tegnetime, garderobemannen

Book i dag og vi hjelper deg med din drømmegarderobe.
ENKELT, OVERSIKTLIG OG KØFRITT

VELKOMMEN TIL OSS!

Velg ditt eget uttrykk på skyvedørene!

Ramme, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

PROFIL/RAMME

Profilen er rammen rundt selve skyvedøren og disse finnes i ulike varianter, farger og alle prisklasser.

innredning, garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

FRONT

Fronter er skyvedører som dekker innredningen. Vi har et stort utvalg av skyvedørsfronter som gir deg så godt som ubegrensede muligheter.

Dekormuligheter, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

SE DEKORMULIGHETENE

Du kan kombinere både vertikale og horisontale seksjoner for å skape et uttrykk som passer din stil.