Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

garderobemannen, skyvedører, garderobe

Slipp fantasien løs!

 

Uansett hva slags garderobe du er på jakt etter, enten det er walk-in closet eller bare en enkel skyvedørsløsning, lages alt etter dine mål.

Vi har lang og bred erfaring fra bransjen og kommer gjerne på gratis hjemmebesøk. Da går vi igjennom ulike løsninger som passer deg og dine behov. Garderobe-Mannen er blant landets ledende leverandører innen skyvedører og innredningsløsninger.

 

 

Vi måler opp med laser slik at vi får nøyaktige mål, og kan dermed måltilpasse hver enkelt garderobe. Konsulentene våre bruker et 3D-program som gjør det enkelt for deg å se resultatet med  det samme!

Garderobe-Mannen tilbyr levering og montering. Det er en praktisk og tidsbesparende måte å få skyvedørsgarderoben montert og plassert der du vil ha den. Dermed blir garderobekjøpet enkelt for deg og levert fra til A til Å. Det er en rekke valgmuligheter når det kommer til design på skyvedørsfrontene. Skal du gå for tredekor, glass, speil eller et annet designdekor? Hvilken profil (rammeverk) og farge skal du ha?

Mulighetene er nesten ubegrensede!

Det er i bunn og grunn bare fantasien som setter stopper. Vi har ulike bredder og dybder på innredningen, som igjen gir oss mulighet til å fylle veldig små plasser med meget gode løsninger. Det er ingen hindring at rommet er lite.

Velkommen innom en av våre butikker!

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre