Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Skyvedørsgarderobe

Garderobe, garderobemannen, skreddersydde skyvedører, garderobeskap

MÅLTILPASSEDE SKYVEDØRSGARDEROBER

Skyvedører er praktisk og pent foran garderoben, er plassbesparende og gir rommet en unik flerbruksmulighet. Mange er veldig glad i skyvedørsgarderobene, men har du tenkt på at skyvedører også kan brukes på vaskerom, kjøkken eller som romdeler? Mulighetene er mange og spennende. Vi har et stort utvalg av skyvedører i slitesterke kvalitetsmaterialer. I tillegg har vi også livstidsgaranti på våre hjulsystem.

Med en skreddersydd dør får du den akkurat på de målene du ønsker, du velger selv fronten på døren og setter den sammen med ønsket profil. Profiler er rammen til skyvedøren. I tillegg kan du også legge på dekor eller sprosser på dørene. Med andre ord – lag DIN dør som du vil!

Klikk deg inn på skreddersydde dører, der kan du se de ulike mulightene du har. Enten du ønsker sotet glass, værbitt grått tre eller røde dører så finner du det her. Med profiler i sort, hvitt, gull eller sølv kan du sette den berømte lille prikken over i’en på din skyvedør og la den være midtpunktet i en ellers nøytral gang om ønskelig.

Ramme, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

PROFIL/RAMME

Profilen er rammen rundt selve skyvedøren og disse finnes i ulike varianter, farger og alle prisklasser.

Front, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

FRONT

Fronter er skyvedører som dekker innredningen. Vi har et stort utvalg av skyvedørsfronter som gir deg så godt som ubegrensede muligheter.

Dekormuligheter, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

SE DEKORMULIGHETENE

Du kan kombinere både vertikale og horisontale seksjoner for å skape et uttrykk som passer din stil.

innredning, garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

VELG INNREDNING

Du kan skreddersy din helt egen innredningsløsning med Mona Interior etter din stil og dine behov.

 


tegnetime,Garderobe, garderobemannen, skreddersydde skyvedører, garderobeskap, walk-in

GRATIS TEGNETIME
Vi er her for å hjelpe deg og sammen finner vi den beste løsningen for din nye garderobe. Vi tilbyr både digital tegnetime og tegnetime i butikk – du velger. Vi tegner din garderobe i 3D, så du ser ferdig løsning med det samme. Ta mål hvor garderoben skal være og vi finner riktig løsning for deg med det samme.

BOOK GRATIS TEGNETIME