Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Skyvedørsfronter

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

Med skreddersydde dører er det du som bestemmer. Vi lager dine skyvedører på dine mål, slik at de enkelt passer perfekt inn i hjemmet ditt. Skyvedørene kan måltilpasses helt ned til siste centimeter og gir deg mulighet til å utnytte all plassen til pratisk oppbevaring.

Du kan fritt velge blant en rekke mønster, farger og design, slik at dørene blir som du vil. Dørene kan også deles opp for et mer spennende og levende design. Flere ulike tresorter, farger, design og speil gir unike muligheter. Kom gjerne innom en av butikkene våre for å se de ulike mulighetene.

Alle våre skyvedører kommer i slitesterke materialer og vi har livstidsgaranti på hjulsystemene. Foruten å være plassbesparende, kan skyvedører gi unike flerbruksmuligheter og skjuler rot og elementer du ikke ønsker å ha synlig.

Velg ditt eget uttrykk på skyvedørene!

Ramme, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

PROFIL/RAMME

Profilen er rammen rundt selve skyvedøren og disse finnes i ulike varianter, farger og alle prisklasser.

Front, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

FRONT

Fronter er skyvedører som dekker innredningen. Vi har et stort utvalg av skyvedørsfronter som gir deg så godt som ubegrensede muligheter.

Dekormuligheter, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

SE DEKORMULIGHETENE

Du kan kombinere både vertikale og horisontale seksjoner for å skape et uttrykk som passer din stil.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

CM-PRISER PÅ STANDARD DØRER

Centimeterpris er vårt faste lavpristilbud på utvalgte fronter. CM-prisen gjelder skyvedørsfronter med Stompa profil og kan bestilles med tre forskjellige dekorvarianter; hvit plate, klart speil og hvitt glass.

SE MER HER