Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

Skreddersy prisen

SKREDDERSY PRISEN

Var ikke pristilbudet helt til dine forventninger? Skreddersy ditt pristilbud så det passer til ditt budsjett. Selv små endringer kan gjøre store utslag på pris eller design. Vi har skyvedører og innredninger i forskjellige prisklasser og en mengde forskjellige design. Vi kan skreddersy din garderobeløsning slik at del blir optimalt for deg. Det viktigste er at du får det akkurat slik du vil ha det. 

 

fornøyde garderobe kunder

 

Tilpasset ditt budsjett?

Skreddersy ditt pristilbud så det passer til ditt budsjett! Å velge riktig garderobe til rett pris kan ofte være en utfordring. Derfor har vi skyvedørsfronter og innredning i alle prisklasser. Fra den enkleste Stompadøren med hvit plate til en eksklusive Presidentdøren med med et stort utvalg av dekormuligheter. Når det gjelder innredninger har vi alt fra de enkleste tråkurvløsninger til den flotteste walk in garderoben.

Ditt budsjett og smak bestemmer hvilken kombinasjon og materialer som er mulig. Prat med en av våre salgskonsulenter for en kostnadsfri konsultasjon. Salgskonsulenten hjelper deg med tips og råd utifra ditt budsjett og dine ønsker.

 

Profilvarianter

Profilene er rammeverket til skyvedørsfrontene. De leveres i en rekke forskjellige varianter, farger og prisklasser. Profllvariantene heter Venus,President, Vega, Classic og Stompa, hvorav Classic og Stompa er de rimeligste variantene.

 

Fronter

Frontene er selve skyvedørene som dekker innredningen, altså den mest synlige delen av en skyvedørsgarderobe. Valget av fronter er derfor viktig for å få det uttrykket du vil ha. Prisene gjelder for bredde 240cm og høyde 240cm, 2 dører med 2 spors skinner. 40% rabatt er gitt på begge varianter.

 

President/Vega

Stompa

Hvit plate

6 708.-

4 188,-

Sort struktur

8 508.-

5 988.-

Klartspeil

8 148,-

5 628,-

 

Innredning

Det er også mye du kan spare ved å velge riktig innredning. Sjekk ut våre innredningspakker her.

Innredningspakker

Skreddersy ditt pristilbud så det passer til ditt budsjett!
Kontakt din garderobekonsulent eller kundeservice nå,
så tilpasser vi tilbudet så du blir fornøyd!

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre