Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

SKJULT VASKEROM BAK SKREDDERSYDDE DØRER

Skreddersydde skyvedører på vaskerom og bad er både plassbesparende og praktisk, og kan samtidig gi deg nye oppbevaringsmuligheter. Ofte er vaskerommet en integrert del av et annet rom i huset, – enten som en del av badet, en bakinngang, oppbevaringsrom eller grovkjøkken, som det kan være godt å kunne lukke døren for. 

 

Vaskerom, skyvedører

 

Hvis du ikke har et separat vaskerom, er det enda viktigere å utnytte all tilgjengelig plass. Plasser vaskemaskin og tørketrommel i høyden, lag smarte oppbevaringssystemer og tørkemuligheter, så sparer du tid og plass og gjør samtidig jobben enklere. Gjem bort det skitne tøyet med dype trådkurver med dybde på 50 cm, slik at du lett kan fargesortere skittentøyet.

Der hvor det før var åpent med et rotete inntrykk, kan varmtvannsbereder, vaskemaskin og tørketrommel skjules bak skyvedører.

 

Trådkurver, innredning

Bruk dype trådkurver til fargesortering av klesvasken,  våre dypeste er hele 50 cm dype!

 

garderobestang, innredning

Monter en garderobestang til tøyet som bør tørkes hengende.

 

skreddersydde skyvedører, baderom

Utnytt høyden fra gulv til tak, og gjør plass til mye oppbevaring bak dørene.

Hemmeligheten til et ryddig vaskerom er å ha nok benke- og oppbevaringsplass med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Innred med hyller eller trådkurver som gjør det enkelt for deg å holde styr på alt det praktiske. Innredningen kan du henge på veggen, eller med tradisjonelle hyller montert til sideveggene. 

Skyvedører gjør det også enklere å oppbevare større ting som støvsuger, koster, bøtter, trappestiger, strykebrett og tørkestativ.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre