Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Profiler

Profiler - rammen til skyvedørene

Profilene er rammeverket til skyvedørsfrontene. De leveres i en rekke forskjellige varianter, farger og prisklasser. Profilvariantene heter Venus, President, Vega, Classic og Stompa, hvorav Classic og Stompa er de rimeligste variantene.

Venus, President og Vega leveres med bredde opptil 180 cm per dør og høyde opptil 500 cm.
Stompa og Classic leveres med bredde opptil 120 cm per dør og 250 cm og høyde opptil 250 cm.

Alle våre hjulsystem har livstidgaranti.

En garderobe skal vare i mange år. Derfor har vi livstidsgaranti på våre hjulsystem. Garantien gjelder selvfølgelig for den nye eieren også, hvis du selger huset eller leiligheten din. Dette er for å gi deg som kunde en ekstra trygghet når du velger oss.

Avsporingssikring

Profilene Venus, President og Vega har bunnhjul med avsporingssikring innebygget i bunnprofilen. Dermed holdes bunnhjulet alltid på skinnesporet.

Softclose/demping

Profilene Vega, President og Venus tilbys med dempefunksjonen softclose. Softclose parkerer skyvedørene lydløst og kontrollert mot veggen. Fronten lukker seg selv de siste centimeterne, og døren hindres i å gli opp igjen etter lukking. Softclose er enkelt å montere, og det kan ettermonteres hvis ønskelig.

Farger
Våre profiler leveres i ulike farger; bronse, sort, sølv og hvit. Se profilene under.

livstidsgaranti, garderobemannen, skreddersydde skyvedører
Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

VENUS

Venus er vår kraftigste profil og er ypperlig som romdeler, da for- og bakside er identiske. Grepet for åpning/skyving består av et bredt solid avrundet gripetak. Bunnskinnens innebygde gummilist får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. Venus har bunnhjul med posisjonsfjær innebygget i bunnprofilen.

• Bredde opptil 180 cm pr dør og høyde opptil 500 cm.
• Profilen kan leveres med demping.

President profil

PRESIDENT

President er en meget kraftig profil, og vår bestselger. Grepet for åpning/skyving består av et solid buet gripetak. Bunnskinnens innebygde gummilist får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. President har bunnhjul med posisjonsfjær innebygget i bunnprofilen.

• Bredde opptil 180 cm pr dør og høyde opptil 500 cm.
• Profilen kan leveres med demping

Vega profil

VEGA

Vega er en meget kraftig profil. Grepet for åpning/skyving består av en solid noe buet fals med rett avslutning mot dørfyllingen. Bunnskinnens innebygde gummilist får dørene til å gli nærmest lydløst over gulvet. Vega har bunnhjul med posisjonsfjær innebygget i bunnprofilen.

• Bredde opptil 180 cm pr dør og høyde opptil 500 cm.
• Profilen kan leveres med demping.

Stompa profil

STOMPA

Stompa er en enkel smal profil og er vårt rimeligste alternativ. Grepet for åpning/skyving består av en enkel fals. Stompa har bunnhjul bakmontert på profilen.

• Bredde opptil 120 cm pr dør og høyde opptil 250 cm.

Classic profil

CLASSIC

Classic er en kraftig profil. Grepet for åpning/skyving består av en forhøyning på profilen. Classic har bunnhjul bakmontert på profilen.

• Bredde opptil 120 cm pr dør og høyde opptil 250 cm.

Mål: Skyvedørene med skinner bygger 90 mm når den er montert.