Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

Skyvedørsgarderobe som passer overalt i huset ditt

 

Sliter du med å holde orden i gangen, trenger å rydde i garderoben eller ønsker deg walk-in closet? Garderobe-Mannen skreddersyr løsninger som gir en enklere hverdag!

 

God orden er nøkkelen til en enklere hverdag!

God orden og oversikt over hva du faktisk har i garderoben er nøkkelen til en enklere hverdag. Det kan nemlig spare deg for verdifull tid og unødvendige nyinnkjøp. Garderobe-Mannen sine kunder får en garderobe som ikke bare er velorganisert og tilpasset dine behov – den er også skreddersydd etter mål. Uansett hvor stort eller lite rommet er, eller hvor mye klær du har, får du en garderobe som passer akkurat for deg!

Vi selger kun skyvedørsløsninger, som gjør at man sparer mye plass. Flere og flere finner veien til oss slik at vi kan realisere drømmen om et mer  ryddig hjem. I våre butikker har vi flotte utstillinger som viser ulike skyvedører og løsninger, gjør det lett å la seg friste til ny innredning. Garderobe-Mannen hjelper deg med å dele plassen i områder til tingene dine og gjør det enklere å få oversikt over alle klærne.

 

 

Mister Organizer | organiser deg lykkelig

Mister Organizer er også presentert i våre butikker, med masse fint til garderoben. Her finner du organiseringsprodukter og oppbevaring som gjør det enkelt å holde orden i form av garderoberekvisita. Det er mye flott å velge mellom av blant annet kleshengere,  smykkeskrin, skohyller og bokser til alt fra bilder, papirer og sengetøy.

I tillegg har de skuffesystemer som egner seg til belter, klokker, sokker og andre  småting.

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre