Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Oppbevaring og organisering

ORGANISER DEG LYKKELIG

Visste du at Garderobe-Mannen også har masse fint tilbehør til garderoben?

I alle våre butikker finner du en hel avdeling full av organiseringsprodukter og oppbevaring fra Mister Organizer. Ta grep om garderoben din, og gjør det lyst og ryddig. Vi tilbyr et av Norges største og mest spennende utvalg innen oppbevaring til det som ellers ligger på gulvet ved siden av sengen, eller innerst og nederst i skapet. Sjekk også ut vårt utvalg av lys til garderobe; enkle løsninger for de som liker muligheten til en lysere hverdag.

www.misterorganizer.no

Skreddersydde-løsninger_NY-1024x507-768x380

BOKSER

Rydd vekk ting du ikke bruker ved hjelp av store og små bokser. Vi bryr oss om kvaliteten på produktene våre, og vi velger ut de som både tåler en støyt, men samtidig glir rett inn som en del av interiøret.

IMG_6202

KLESHENGERE

Mister Organizer har Norges største utvalg i kleshengere, enten du ønsker deg fargerike hengere, smale hengere, eksklusive kleshengere, glitterhengere eller morsomme barnehengere.

skooppbevaring_768x380

SKOOPPBEVARING

Flyter gangen over av sko? Da må du sørge for riktig oppbevaring! Med smart skooppbevaring fra Mister Organizer får du satt skoene i system. Velg mellom praktiske skohyller og skobokser i forskjellige farger, størrelser og utførelser – har du en skoutfordring, så hjelper vi deg å løse den.

 

IMG_8460_WEB

SKUFFEORGANISERING

Her finnes løsninger som deler opp skuffene på badet, på kjøkkenet og i garderobene! Finn den løsningen som passer deg, eller lag din egen.