Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Standard dører

Garderobe-Mannen har et utvalg av lagerførte dører og standarddører til fast lavpris. Standard dørene kommer i standard mål, eller kan bestilles på centimeter mål, men da på utvalgte fronter. Vi kan tilby både cm-priser, Eva skyvedører og lagerførte dører til meget gunstige priser. Les mer om de ulike utvalgene under.

Dette kommer i tillegg til vårt allerede store sortiment av skreddersydde skyvedørsfronter.

Skyvedørsfronter til fast lavpris

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

CM-PRISER

CM-pris er et lavpristilbud vi har hele året. CM-prisen gjelder skyvedørsfronter med Stompa profil og kan bestilles med tre forskjellige dekorvarianter; hvit plate, klart speil og hvitt glass.

Eva skyvedørsfronter

Eva skyvedører

Dette er en komplett skyvedørsfront som passer alle lommebøker. Vi garanterer at dette er markedets billigste skyvedørsfront i god kvalitet. Den leveres med aluminiumsbeslag, gulvgående kulelager og ferdig produsert etter dine egne mål.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører

Lagerførte dører

Vi har stort utvalg av lagerførte dører. Disse skyvedørene er ferdig produsert i breddene 60 og 90 cm og tilpasset lysmål høyde på 237 cm.

tegnetime, garderobemannen, skyvedører

GRATIS TEGNETIME I BUTIKK
Vi er her for å hjelpe deg og sammen finner vi den beste løsningen for din nye garderobe. Nå kan du bestille tegnetime enkelt og oversiktlig ved å følge linken under. Vi tegner din garderobe i 3D, så du ser ferdig løsning med det samme. Ta med mål og gjerne ett bilde av rommet hvor du skal ha skyvedørsgarderobe og vi finner riktig løsning for deg.

BOOK GRATIS TEGNETIME