Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Hvordan ta riktige mål

Det er ikke vanskelig å ta mål, men noen gruer seg for å gjøre dette på egenhånd. Ved å følge denne anvisningen bør ikke dette by på noen utfordring. For å få best mulig resultat, er det viktig å være grundig og ta mål flere steder. På den måten er vi sikre på at skjevheter i gulv og tak oppdages før garderoben skal monteres.

Når du skal oppgi målene, så er det lysåpningen som er riktig mål. Lysåpning er de innvendige målene der garderoben skal stå. Fabrikken regner selv ut overlapp på skyvedørene, og trekker fra på høyden for å få plass til hjul og skinner. Målene skal ikke tas inne ved bakveggen, men der hvor skyvedørene skal stå. Dette betyr normalt 60 – 70 cm fra bakvegg.

Vennligst se etter mulige hindringer som f.eks. stikkontakter, brytere, ledninger, feieluker, vinduskarmer eller lignende. Er det noe slikt som kommer i konflikt med skyvedøren, ber vi deg notere ned plasseringen av disse.

For at best mulig sluttresultat ber vi om at alle mål oppgis i millimeter. Ta gjerne kontakt med oss om blir usikker, så hjelper vi deg!

LAST NED MÅLESKJEMA

Ta dine egne mål

BREDDEMÅL

Mål avstanden fra vegg til vegg, og ikke fra eventuell tak- eller gulvlist. Mål nede, på midten og oppe. Det er normalt at disse målene avviker fra hverandre og dette vil enkelt kunne justeres ved montering.
Vennligst noter ned alle 3 målene, slik at vi kan ta hensyn til eventuelle skjevheter.
Når skyvedørene ikke skal gå mellom rommets faste vegger, men stoppe ved en side-/endevegg, trenger vi målet mellom fast vegg og side-/endevegg.

Ta mål Garderobe-Mannen

HØYDEMÅL

Mål avstanden fra gulv til tak på venstre side, midten og høyre side. Det er helt vanlig at disse målene avviker fra hverandre.
Vennligst noter ned alle 3 målene, slik at vi kan ta hensyn til eventuelle høydeforskjeller.

DYBDEMÅL

Mål avtsanden fra bakvegg frem til bakkant der hvor dørfronten skal monteres. Mål fra bakvegg og ikke fra gulvvlist. Ta gjerne mål på venstre eller høyre side samt i midten.
Vennligst noter ned alle 3 målene, slik at vi kan ta hensyn til eventuelle dybdeforskjeller.

Målskjema_web3