Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

Garderobetrender i 2023

SPEIL OG SORTE PROFILER

Skyvedørsgarderober med speildører og lekre sorte profiler og sprosser er den store trenden innen garderober i 2023. Speil skaper følelsen av mer plass og lys, og de sorte rammene skaper en røff og trendy look. Med speilet rett i nærheten blir det enkelt å sette sammen riktig antrekk!

Slik får du stilen.

 

garderobetrender 2022, garderobemannen, skyvedører

Hele dører med klart speil, sort president profil og pålimte sorte sprosser, 22 mm.

SORTE FRONTER

Sorte fronter skaper et sofistikert og minimalistisk look. Velg mellom blanke eller matte overflater, eller kanskje du ønsker en sort trestruktur? De sorte overflatene fremheves ved å tilføre lyse sprosser og profiler. Eller ønsker du kanskje å skape et monokromt uttrykk med sorte fronter og profiler ton i ton. Estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd, og skaper den perfekte følelsen av ro i hverdagen!

Slik får du stilen.

 

garderobetrender 2022, garderobemannen, skyvedører

Hele dører med Matt Classic Black front og sort president profil.

 

SOM ROMDELER

Stadigflere ønsker å skape et ekstra rom i hjemmet og benytter smarte skyvedører som romdeler. Med våre skyvedører som romdelere kan du selv velge uttrykk og grad av innsyn. Har du behov for litt ekstra plass? Med plassbesparende skyvedører unngår du at døra slår ut i rommet, du kan lage et ekstra soverom i en liten leilighet eller dele av kontoret i etkontrofellesskap.

Skyvedører passer også fint i alle typer rom. Ta en titt her!

garderobetrender 2022, garderobemannen, skyvedører

Romdeler med sotet glass og president sort profil.