Instagram

© 2016 Your Business Name!

Blog

Garderobe, skyvedører, garderobe, garderobemannen

Finn garderoben som passer for deg

1. For den minimalistiske
Er du svak for rette linjer og rene overflater, har du mest sannsynlig et moderne hjem med funksjonalisme og minimalisme i fokus. Sterke farger, dekor og mønster kan fort bli for mye her. Sats derfor på enkle skyvedørsløsninger i et stramt og moderne uttrykk, med fronter i ensfarget grått, svart eller hvit i matt eller glanset overflate. Skyvedørsfronter med svak og beskjeden struktur eller såkalt «betonglook» fungerer også fint, det samme gjør sotet speil.

Minimalistisk garderobe

 

2. For klassikeren

Klassisk behøver absolutt ikke være kjedelig, for her fins uendelig med kombinasjonsmuligheter – også på skyvedørsfronter. Fronter i ulike tresorter, glass eller speil er alltid like populært og passer godt til den klassiske stilen. Og med kobber sterkt fremme i interiørbildet, er skyvedørsfront i bronsefarget speil særlig i tiden.

Klassisk garderobe

 

3. For romantikeren

Feminint, landlig og nostalgisk er stikkord som kjennetegner den romantiske stilen. Lyse overflater og skyvedørsfronter med romantisk uttrykk er en sikker vinner. Er du imidlertid også glad i en touch av glitter og glamour, kan du lett tilføre litt glam ved å velge fronter med mønster av sølvsteiner, roser eller svart glass med glinsende stjerner.

Romantisk garderobe

 

4. For praktikeren
For deg som liker å ha det mest mulig praktisk, er det ikke uviktig hvilke type skyvedørsfronter du bør velge – særlig med tanke på rengjøring og vedlikehold. Speil og glass rengjøres effektivt med glasspray og nal, men flekker, støv og fingermerker blir til gjengjeld fort synlig. Fronter i tre kan derfor være et bedre valg. De har gjerne en overflate hvor flekkene ikke synes så godt, og som er greie å rengjøre med klut og lunket såpevann.

Praktisk garderobe

 

5. For den personlige
Er du ute etter noe litt annerledes, som kanskje ikke så mange andre har, kan du kombinere forskjellige materialer på frontene for å skape et mer personlig og spennende uttrykk. Er du ekstra vågal kan du satse på fronter med pels- og lærmønstret dekor, som garantert vil friske opp enhver garderobeløsning.

Personlig garderobe

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre