Instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Dekormuligheter

dekormuligheter, Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

Skap ditt eget personlige uttrykk med våre dekormuligheter

Vi tror på mangfold og variasjon – derfor har vi mange valgmuligheter for design og dekormuligheter. Vårt store utvalg gjør at du kan sette ditt eget personlige preg på skyvedørene. Gå for det elegante, dyrk kontrastene eller velg et felt i spennende mønster. Kanskje vil du matche med flisene på gulvet eller en kul tapet?

Du kan velge hele dører, delte dører med forskjellig uttrykk i feltene eller et signturfelt med en stilig dekor. Slipp kreativiteten løs og skap dine egne fronter!

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

HELE SKYVEDØRER

Skyvedørsfronten leveres med en hel frontplate.

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

DELTE SKYVEDØRER

Skyvedørsfronten leveres med oppdelte felt. Disse kan deles enten horisontalt eller vertikalt. Ellers er det ingen begrensninger. Sprossene mellom de oppdelte feltene leveres i breddene 22 mm og 34 mm.

PRISER
600,- pr. delt sprosse

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

PÅLIMTE SPROSSER

Pålimte sprosser er pyntelister som kan festes enten vertikalt eller horisontalt. Sprossene gir en illusjon av at skyvedørens front er delt opp uten at den er det fysisk. Pålimte sprosser leveres i breddene 13 mm, 22 mm og 34 mm.

PRISER
250,- pr. stk

Garderobe, garderobemannen, skyvedører, garderobeskap

SIGNATURFELT

Et signaturfelt er et vertikalt eller horisontalt felt på 15cm som kan gi en fin kontrasteffekt. Du kan ha ett slikt felt per dørfront, og du kan velge fritt mellom alle våre lagerførte mønster og farger.

PRISER
Bredde 15 cm  600,- (horisontalt eller vertikalt)

Garderobe, garderobemannen, rosefelt

ROSEFELT

Et rosefelt er et vertikalt felt på 20cm. Rosefeltet er plassert i ytterkant på dørfronten, enten på høyre, venstre eller begge sider av fronten. Et slikt felt kan kombineres med alle våre lagerførte mønster og farger.

PRISER
Bredde 20 cm  990,- (vertikalt)

garderobemannen, Design dekor - 3D roses silver

3D Roses Silver